Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković otvara oči Jeleni Golubović, rediteljka pobesnela - Čupo te želi iz interesa!

Jelena Golubović i Čupo Kalač već neko vreme nisu zajedno, jer je on po drugi put izbačen sa Farme, a u poslednje vreme Jelena ga sve više spominje i čak je jednom minirala izbor farmera koji će se vratiti na imanje, jer je insistirala da to bude Čupo.

Farma 5: Zorica Marković otvara oči Jeleni Golubović, rediteljka pobesnela - Čupo te želi iz interesa!



Farma 5: Zorica Marković opet analizira - Vesna Rivas prosipa pamet, a Ekrem je golub prevrtač!
Zorica i Jelena ponovo su se pomirile, i pevačica je rešila da joj otvori oči, pa joj je objašnjavala kako je u današnjem svetu sve interes i kako bi Čupo mogao da joj šalje pozdrave kako bi je zadržao iz čistog interesa: "Najbolje ćeš se uveriti kada izađemo napolje i kada vidi kako si prošla i da li si pobedila. 90% stvari je sada interes u ljudima, možda te on navodno voli jer misli da ćeš da pobediš", pričala je Zorica i rekla Jeleni da će najbolje proveriti da li je u pravu ako Čupo ostane sa rediteljkom iako ne pobedi na Farmi.

"Ekrem najbolje zna Čupu, bolje nego ti i ja, slušaj šta ti on govori", savetovala je Zorica Jelenu, a rediteljka nije htela da prihvati njene savete i besna je otišla u sobu gde je sa Edinom Škorićem ogovarala Zoricu zbog svega što joj je ispričala.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>