Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić izribao Marijanu: Slušaj devojko! Nije ti ovo hotel!

Nije prvi put da se Marijana Leontijević nađe na udaru ostalih farmera, koji smatraju da misica nit voli niti zna da radi po kući. Njima se ovog puta pridružio i Ekrem Jevrić.

Farma 5: Ekrem Jevrić izribao Marijanu: Slušaj devojko! Nije ti ovo hotel!Marijana Leontijević više je puta pokazala da baš i nije vična kućnim poslovima. Ne zna da oljušti luk, ispeče krompir... nekim farmerima to je bilo smešno, dok su drugi pak, i to uglavnom farmerke, često ogovarali Marijanu zbog toga, smatrajući da ispada "smešna i glupa u društvu".

S druge strane, Marijana se pravdala time što joj do sada nije ni bilo potrebno to da nauči. "Uvek mama kuva, imamo i ženu koja dolazi s vremena na vreme da kuva... isto tako je i sa ostalim kućnim poslovima", govorila je Marijana u više navrata, i dodavala da kada ne jede kod kuće, jede u restoranima, tako da nije ni bilo potrebe da nauči da kuva.

Međutim, sada joj ne zameraju samo to što ne kuva, beć i što se izležava preko dana. Prigovorio joj je čak i Ekrem Jevrić. "Slušaj ti devojko! Ovo je farma, nije ti ovo hotel! Ne možeš ti po ceo dan da spavaš", podviknuo je Ekrem misici, i dodao da bi trebalo da se prihvati nekog posla. Na to se Marijana u svom stilu samo osmejkivala.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>