Region

Svet

Farma 5: Romana - Ivane, plačeš za Sarom, a ona nije ni suzu pustila! (Video)

Odlazak Sare Trajanović sa imanja u Lisoviću najviše je pogodio Ivana Marinkovića, koji je nebrojeno puta otvoreno kazao kako je zaljubljen u manekenku. Ona, reklo bi se, ni ne haje za njega.

Farma 5: Romana - Ivane, plačeš za Sarom, a ona nije ni suzu pustila! (Video)Farma 5: Sara Trajanović - Ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom, moram i Akiju da pružim šansu!
Romana Panić šalila se sa Ivanom Marinkovićem na konto toga što je on plakao kada je Sara Trajanović izbačena iz rijalitija, ali i na račun toga što je Ivan sve to toliko emotivno podneo, da je čak i spavao sa manekenkinom lutkom tigra. S druge strane, kako je Romana natuknula, Trajanovićevu odvajanje od bivšeg muža Goce Tržan nimalo nije pogodilo.

Farma 5: Ivan Marinković spava sa Sarinim tigrićem - Kad nema Sare, dobra je i lutka (Video)
"To je Sarin tigar, i zato sam spavao sa njim", objasnio joj je Ivan, a Romana je nastavila da ga provocira na račun toga što, iako je on plakao za manekenkom, ona nije ni suzu pustila za njim.

"Jaoj, srce moje, u pubertetu... zato te i gotivim, jer si iskren! Ali volela bih da i tebe neko iskreno voli", rekla mu je Romana.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>