Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić flertuje sa Marijanom?! (Video)

Poslednjih dana, kako se sve više udaljava od svoje devojke Jelene Jovanović, Edin Škorić sve više vremena provodi sa Marijanom Leontijević, te je ponovo podgrejao spekulacije da postoje varnice između njega i misice.

Farma 5: Edin Škorić flertuje sa Marijanom?! (Video)Farma 5: Jelena Jovanović se žali - Edin me povređuje i ponižava, a ja sam se zaljubila!
Dok se Jelena Jovanovć žali kako joj Edin ne poklanja dovoljno pažnje i kako se sve više udaljava od nje, bivši odbojkaš sve više vremena provodi u ćaskanju sa Marijanom Leontijević.

Tako, bivši odbojkaš i misica ćaskali su o tome ko koga više provocira. "Edine, provociraš me već tri dana... ja kapiram da ti hoćeš da me provociraš, to je jasno kao dan", govorila je Marijana sa nezaobilaznim osmehom, a Edin joj je uzvratio: "Priznajem, istina je! Ali, to je zbog toga što mi je naročito zanimljivo to što ti ne vidiš kad je provokacija, a kad je zaj**ancija", rekao je Edin misici.

Potom je Škorić nastavio da hvali Marijanine "diplomatske" veštine. "Mnogo vešto odgovaraš na pitanja, ja ti skidam kapu", rekao je, a sudeći po Marijaninom smehu, to joj je vrlo prijalo.

"Edine, ti si najinteligentniji farmer ikada, to potpisujem, a ti to govoriš meni, koja imam samo 21 godinu, i koja tek treba da učim", skromno je pričala Marijana, te naglašavala kako nije upitno da joj najinteligentniji farmer govori koliko je ona inteligentna.

Na kraju je misica konstatovala kako njoj lepota nije dovoljna, već mora da uči i da napreduje.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>