Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić - Počeo sam kao Ceca, završavam kao Madona!

Finalista šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Aleksa Jelić, za pobedu će se boriti likom kraljice popa Madone, a s obzirom na njegovo vanserijsko plesačko i pevačko umeće, ne sumnjamo da će scenom i dominirati.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić - Počeo sam kao Ceca, završavam kao Madona!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa, Boris, Ana, Knez i Sara idu u finale! (Foto)
Pobednik polufinalne epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato, Aleksa Jelić, u finalu će se uvući u kožu Madone, te kao kraljica popa pokušati da osvoji pobedu, ali i 25.000 evra koje će donirati u humaniterne svrhe.

"Pripreme idu jako dobro. Kraljica popa svoje nastupe sprema mesecima, dok ja imam svega 3-4 dana da se pripremim. Zato je predstojeći nastup za mene veliki izazov i nadam se da će biti uspešan", rekao je Aleksa.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Evo koga će najbolja petorka imitirati u finalu!
Aleksin nastup će, kako kaže, po nečemu biti posebno specifičan. "Siguran sam da će nastup biti fantastičan, pogotovu zato što će sa mnom na sceni biti i jedan od solista Narodnog pozorišta".

Za finalnu emisiju Aleksa je izabrao Madoninu pesmu "Vogue", a za pop kraljicu kaže da mu je jedna od omiljenih pevačica. "Počeo sam kao kraljica folka, a završiću kao kraljica popa. Mogu sigurno da kažem da mi je Madona jedna od omiljenih pevačica", kazao je Jelić, koji je u prvoj epizodi šoua sve oduševio imitacijom Cece Ražnatović.

Aleksa, kao profesionalni baletski igrač, svestan je da svojim vanserijskim plesačkim umećem dominira na sceni. Ipak, njemu ni pevačke snage ne manjka, tako da ni ne sumnja da će njegov nastup ispati dobar. Ipak umor je tu. Iza njega, kao i iza ostalih takmičara je 11 emisija šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

"Bilo je tu veoma napornih nastupa, tako da se umor svakako oseća kod svih takmičara, ali i mene. Međutim željno iščekujem finalnu emisiju".

Plasman u finalnoj emisiji mu, kako kaže, nije bitan. "Ni u polufinalu nisam razmišljao o pobedi već samo da nastup bude uspešan. Tako je i za finale. Bitno mi je da ja sa svoje strane uradim sve kako treba i naravno da se nastup svidi publici".

Autor: T.I.
Izvor: prva.rs
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>