Region

Svet

X Factor Adria: Stefan Koković favorit publike za povratak u baražu?! (Foto+Video)

Nakon što su mentori u fazi takmičenja "X Factor Adria" koja se zove "Kuće sudija" odabrali po tri takmičara iz svojih grupa, publika će moći da vrati jednog od njih, a dobre šanse za povratak ima i Stefan Koković.

X Factor Adria: Stefan Koković favorit publike za povratak u baražu?! (Foto+Video)



X Factor Adria: Pevalo se u Istanbulu - Emina Jahović prošetala sa raspevanim kandidatima! (Video)
Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Stefan Koković osvojio je mnoge gledaoce koji mu sa zadovoljstvom šalju svoj glas i očekuju ga u daljem takmičenju X Factor Adria. Stefan Koković probio se odmah posle audicije kao jedan od zapaženijih takmičara, a njegov prvi nastup podržali su i Stefanovi veliki prijatelji Ana Štajdohar i Nikola Demonja. Društvena mreža Tviter bila je puna pohvala i od strane Tatjane Vojtehovski, Alekse Jelića, Tijane Dapčević i mnogih drugih.


U delu takmičenja "Kuće sudija" našao se u grupi Emine Jahović, među muškarcima mlađim od 27 godina. Ona je svoje takmičare odvela u Istanbul gde su ponovo imali tri minuta da daju sve od sebe, a sa suzama u očima Stefanov mentor Emina morala je da donese tešku odluku i oprosti se od Kokovića.



Iako je teška odluka bila na Emini, publika je dobila priliku da se priključi takmičenju i iz svake grupe vrati po jednog takmičara glasajući na zvaničnoj Fejsbuk stranici "X Factora". Po svemu sudeći, gledoci žele da se na njihovim malim ekranima ponovo nađe Stefan Koković.



Glasanje se obavlja putem Fejsbuka i sa jednog profila može se glasati samo jednom. Rezultati glasanja biće objavljeni 7. januara sledeće godine kada će biti poznato ko se iz četiri grupe vraća kao potencijalni polufinalista, a tada će biti izabran samo jedan od njih četvoro koji će proći u polufinale ovog planetarno popularnog muzičkog takmičenja.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>