Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović se žali - Edin me povređuje i ponižava, a ja sam se zaljubila!

Edin Škorić i Jelena Jovanović u poslednjoj nedelji na Farmi počeli su da se razilaze sa mišljenjima i sada se Jelena požalila prijateljici Katarini Grujić kako je Edin ponižava i povređuje.

Farma 5: Jelena Jovanović se žali - Edin me povređuje i ponižava, a ja sam se zaljubila!Jelena je naglasila kako Edin sada radi sve ono što je ranije njoj zamerao: "Vesna Rivas i on su sada u super odnosiima, a meni je pričao kako je ona loša i da se sa njom ne treba družiti. Dok sam ja htela da pravim šou sa Ekremom, on se bunio. Sada je često sa Ekremom i radi sve što mu je smetalo da ja radim", pričala je pevačica.

Sem toga Jelena je naglasila kako ima još mnogo toga što joj smeta u Edinovom ponašanju i da je jako povređuje što se on smeje kada je njoj teško: "Pitala sam ga na početku, još dok me je muvao i hteo da bude sa mnom, tražila sam da razgovaramo i pitala ga da li su mu namere ozbiljne. Kleo se da je iskren, a ja sam bila oprezna i tada je bio nežan. Sada sam se zaljubila i kada sam se prepustila emocijama on je počeo da me povređuje i poniživa!".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>