Region

Svet

Region

Petar Strugar traži 8.000 evra od firme koja ga je bez pitanja stavila na bilbord

Glumac Petar Strugar, trenutno angažovan kao voditelj spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", potražuje 8.000 evra od firme koju je trebalo da reklamira.

Petar Strugar traži 8.000 evra od firme koja ga je bez pitanja stavila na bilbord



Glumac koji se proslavio ulogom fudbalera "Montevideo, Bog te video" traži u Prvom osnovnom sudu u Beogradu 8.000 evra od firme u čijoj je reklamnoj kampanji trebalo da učestvuje. Petar pokušava da dokaže da mu je naneta materijalna šteta, jer je, kako saznaje Prva.rs, bez dozvole postavljen na tri bilborda.

Sve je počelo kada je, nakon uloge fudbalera u filmu "Montevideo, Bog te video", angažovan od firme, koja se bavi uvozom sportske opreme, kao zaštitno lice. Ta firma je postavila bilborde s njegovim likom u Beogradu, posle čega je glumac presavio tabak. Ovu informaciju potvrdio je i branilac tužene firme, advokat Predrag Krunić.

"Ugovor koji je Petar Strugar potpisao sa firmom koju ja zastupam, jasan je i striktan. Sve je jasno definisano. Iako nema osnova za tužbu, on smatra da mu je naneta šteta time što je bio na bilbordima. Ja vam mogu reći da je na njima bio samo nedelju dana. Kao naknadu štete on traži 800.000 dinara i parnični postupak je još uvek u toku", rekao je advokat Krunić, dok je Petar Strugar bio je kratak u svojoj izjavi: "Nemam komentar".

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>