Region

Svet

Filip Panajotović i Danijel Alibabić zakopali ratne sekire!

Filip Panajotović i Danijel Alibabić prekinuli su svoje prijateljstvo tokom rijalitija Farma zbog nesporazuma, ali su odlučili da se pomire pa su zakopali ratne sekire i dugo sedeli u jednom beogradskom lokalu.

Filip Panajotović i Danijel Alibabić zakopali ratne sekire!



Naime, njih dvojica su odlučili da porazgovaraju o svemu, a sudeći po njegovim izrazima lica, veoma su srećni zbog pomirenja. Kako bismo saznali kako je bilo u ponedeljak uveče i kako je proteklo pomirenje, kontaktirali smo sa Panajotovićem i Alibabićem.

"Mi smo se dogovorili da se vidimo kad se Danijel Alibabić vrati iz Crne Gore. Tako je i bilo. Nismo ni znali da se u kafiću gde smo otišli na piće održava veče poznatih, tako da su nas slikali i svi znaju da smo bili zajedno. Seli smo, popričali o utiscima posle rijalitija i lepo se družili.

Danijel je uvek bio moj prijatelj, a nakon Farme je ispalo kao da sam mu neprijatelj. Drago mi je što smo se ispričali i pomirili i siguran sam da ćemo se mi još dugo družiti. O Staniji ne želim da više da pričam", izjavio je Filip Panajotović za "Alo", dok je Danijel bio kratak.

"Vaspitan sam tako da sa svakim popričam i da se pozdravim. Nema to veze sa Stanijom, već sa kulturom", kaže Danijel Alibabić.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>