Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić Vesni Rivas - Pre ću ja da nađem žensku, nego ti muža!

Farmeri su napokon bili uspešni u svom zadatku pa su uspeli da završe novogodišnju pesmu Farme, koju već dva dana spremaju, pa im je Zadruga poslala nagradu u vidu slatkiša i namirnica.

Farma 5: Ekrem Jevrić Vesni Rivas - Pre ću ja da nađem žensku, nego ti muža!Kada je nagrada stigla, neki su otišli na spavanje, a Vesna Rivas i Ekrem Jevrić ostali su da razgovaraju o ljubavi i vezama. Gospodin Jevrić savetovao je pevačicu kako pod hitno mora da nađe muža i da se uda, jer nije dobro kada je žena sama, a ona se pravdala time da joj prija sloboda i da joj ne treba muž. Ipak, Ekrem nije hteo da odustane od svoje teorije.

"Pre ću ja da nađem žensku nego ti muža", nastavljao je Ekrem, na šta je Rivasova rekla kako on plaća ženske sa kojima provodi vreme, da bi se on branio: "Ne, ne plaćam ih. Četiri mi sina", zakleo se Ekrem i nastavio razgovor sa Vesnom. Iako joj je rekao da će pre on naći žensku, nego ona muža, ipak je pohvalio pevačicu i rekao da ima dobre guzove, te da bi joj svašta radio.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>