Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)

Završilo se i drugo veče faze takmičenja "X Factor Adria" koja nosi naziv "Kuće sudija", a ovog puta na redu su bili Željko Joksimović i Kristina Kovač koji su morali da izaberu po tri kandidata koji će proći u sledeću fazu.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)



X Factor Adria: Takmičari emotivno doživeli izbor Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog!
Željko je dobio grupu muškaraca starijih od 27 godina, mada je izjavio da je mu se ne dopada što se oni zovu "stariji" jer je on u tim godinama snimio svoj prvi album. U izboru kandidata kao i sve ostale sudije i on je imao pomoć. Svog prijatelja i kolegu Tonija Cetinskog sa kojim priprema duet. Željko je svoje kandidate odveo u Crnu Goru, dok je Kristina Kovač njene ugostila u Beogradu.

X Factor Adria: Kristina Kovač izabrala Leontinu za gosta mentora!
Kristina je takođe imala podršku sa strane, a to je bila Leontina Vukomanović. Poznata kao vrlo strogi kritičar Leontina je poprilično pomogla Kristini, ali je svim sudijama bilo izuzetno teško da donesu ulogu o tri takmičara koji će proći u sledeću fazu takmičenja "X Factor Adria".

Među bendovima koji su nastupali našla se i grupa Roma Sijam, ali nažalost nije prošla dalje, a Kristina je bila ta koja će im saopštiti da napuštaju takmičenje.



Iz Željkove grupe ispali su Bojana Račić i Slavko Kalezić, a onda je saopštio da u sledeći krug prolazi fantastični Mladen Lukić.



Usledila je odluka Kristine Kovač kada su u pitanju Jana i Luka. Svojom energijom oduševili su i Kristinu i Leontinu, ali je članica žirija ipak odlučila da ih pošalje kući. Sa druge strane, Željko Joksimović odlučivao je o tome da li će dalje proći Luisova ćerka. On i Toni ostali su bez teksta kada je završila sa pevanjem, pa je očekivano prošla u polufinale.



Što se daljeg odabira bendova tiče, Kristina je odlučila da pošalje kući dva brata, Ivana i Kika Radenovića, ali da u polufinale pusti čuvenu, ili čuvenog Fifi iz dueta sa Đoganijevom ćerkom Marinelom, pa je ovaj duet uspeo da se progura u sledeću fazu takmičenja.



Željko Joksimović je još od audicija imao čudan stav kada je Meid Hećimović u pitanju, pa je svima bilo interesantno što je baš on zapao Željkovoj grupi. Iako je Željko na kraju popusti prema njemu, ipak ga nije pustio u dalji tok takmičenja, ali je pustio Daniela Kajmakoskog koji je osvojio srca gledalaca još na audiciji.



Sledeća odluka bila je na Kristini i ticala se benda "Doktori" koji se sastojao od momaka, i benda "4U" koji se sastojao od četiri devojke. Dalje su prošli i momci i devojke i svi su srećni napustili Kristininu kuću.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>