Ostalo

Sme�no

Najbolji trejleri video igrica u 2013. godini (Video)

Da bi se video igrica dobro prodavala, potrebno je zaintrigirati one koji ih kupuju, a najbolji način za to jesu trejleri objavljeni na Youtube-u. Zato nije ni čudo što se mnogo novca investira u ovaj vid reklame, a neki trejleri zaista jesu fascinantni.

Najbolji trejleri video igrica u 2013. godini (Video)



Predstavljamo vam 11 najboljih trejlera iz 2013. godine, a uloženi novac i trud definitivno su se isplatili, s obzirom da su i ove igrice zabeležile veliku prodaju.

Dying Light

Nakon što je veliki trud uložen u "Dead Island" i "Dead Island: Raptide", ova srceparajuća promocija horor igrice "Dying Light" definitivno je uspela. Igrica je namenjena za Xbox 1, Xbox 360, PS4, PS3 i PC.



Star Wars: Battlefront


Trejler traje samo trideset sekundi, ali je to sasvim dovoljno za ovu igricu predviđenu za Xbox 1, PS4 i PC koja će stići 2015. godine.



Leviathan: Warships

Urnebesni glas iz "Jazz Boatman-" učinio je da ovaj trejler prosto ne možete isključiti. Igrica je namenje raučanrima i mobilnim telefonima, a evo i kako trejler izgleda, ne zaboravite da gledate sa uključenim zvukom.



Mirror’s Edge

Fanovi ove igrice zaslužni su što je na pomolu sledeća verzija, a to je samo dokaz koliko igrači mogu uticati na igricu. Sudeći po neverovatnim vizuelnim efektima, novi "Mirror’s Edge" biće nešto zaista lepo.



The Scarecrow

Niko ne bi pretpostavio da će upravo trejler za igricu predviđenu za iOs biti najemotivniji trejler ove godine, a da će se radnja događati u jednom fast food restoranu.



No Man’s Sky

Najavni trejler za No Man’s Sky izgleda kao nešto sa nemogućim očekivanja, a čak je i muzika savršeno prilagođena i svaki detalj umetnosti utkan je u nekoliko minuta.



Super Smash Bros. (Wii Fit Trainer)

Nintendo se odlično zabavio dok je predstavljao likove iz Super Smash Bros-a, a ovo je definitivno najinteresantnija najava ove godine.



Titanfall

Borba Titana nepresušna je tema, kada su u pitanju filmovi, ali i igrice, a kada je u pitanju nešto što ovako izgleda, čak ni specijalni efekti nisu potrebni da bi se igrica dobro prodala.



Splinter Cell: Blacklist — Spies vs. Mercs

Ovaj trejler izabran je za Ubisoftovu avanturističku igricu Splinter Cell: Blaclist, koja je namenjena za PS3, Xbox 360 i PC, a omogućava i multiplejer mod koji uključuje igru dva potpuno različita tima koji se bore međusobno.



Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Kao Titani, tako su i Zombiji nepresušan izvor ideja i inspiracije, pa je tako i sa Elektronik Artsom.



Wolfenstein: The New Order


U pitanju je paralelni univerzum u kome se sve vrti oko vrlo neobične teme, Nacista koju su preuzeli svet u Drugom svetskom ratu. Istorijski momenti provučeni kroz igricu svakako će vas zaintrigirati.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>