Region

Svet

Otac Darka Lazića: Presrećni smo zbog prinove, voleo bih da mi Ana rodi unuka!

Dok Ana Sević i Darko Lazić uživaju u Aninim prvim nedeljama trudnoće, pevačeva porodica u Brestaču je presrećna zbog činjenice da im snajka nosi naslednika.

Otac Darka Lazića: Presrećni smo zbog prinove, voleo bih da mi Ana rodi unuka!



Ana Sević trudna: Jedva čekam da Darko i ja postanemo roditelji!
Darkov tata Milan sa ponosom je pričao o svojoj sreći zbog prinove i dodao da priželjkuje unuka, ali će biti zadovoljan i ako bude devojčica.

"Ja sam jako srećan što će Darko postati tata. Kada su nam javili da je Ana trudna skakali smo od sreće. Evo i ja i Branka i baba i Dragan svi se radujemo prinovi. Bili su oni kod nas skoro, pa smo im čestitali kako valja. Ja ceo život čekam na unuče i ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog toga", izjavio je Darkov tata Milan za "Alo", a na pitanje da li bi voleo unuka ili unuku, odgovorio je:

"Pa znate kako, svako priželjkuje da je prvo muško, pa tako i ja. Ali najbitnije je da je živo i zdravo, a šta bude biće", sa ponosom je pričao budući deda koji još uvek ne zna kada će biti svadba mladog para: "Pa ne znam ništa o svadbi. Ni da li će biti ovde u Brestaču ili u Beogradu. Darko i Ana će o tome odlučiti, ipak je to njihov život, a mi ćemo ih u svemu podržati. Darko jeste mlad, i to što će postati otac ne znači da nije spreman i da neće zrelo donositi odluke", bio je iskren Milan Lazić, a kako se na telefon prvo javio pevačev brat Dragan i on je podelio svoje impresije o Aninoj trudnoći.

"Šta da vam kažem, ja sam veoma srećan zbog toga. Oni su nam javili kada je Ana bila u prvom mesecu i veoma smo se iznenadili, ali svi veoma radujemo što ćemo uskoro imati bebu u porodici", kaže Dragan Lazić.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Aleksandar Stanković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>