Region

Svet

Region

Vratolomije Uroša Ćertića: Pogledajte kako se vozi na krovu džipa! (Video)

Popularni kaskader Uroš Ćertić nedavno je posetio Kopaonik gde je učestvovao u snimanju emisije "TopSpeed" i ovom prilikom ležao na džipu u pokretu, koji se vozio po snegu, a cela scena podsećala je na krađu automobila.

Vratolomije Uroša Ćertića: Pogledajte kako se vozi na krovu džipa! (Video)



Uroš Ćertić u krađi uživo! Leži na krovu džipa u pokretu! (Foto)
Vožnja na krovu džipa koji su nedavno neki očevici na Kopaoniku okarakterisali kao pokušaj krađe u stvari je deo scenarija organizovanog snimanja atraktivog testa za televizijsko i print izdanje našeg poznatog automobilskog medija TopSpeed.

Na vrhu automobila Jeep Wrangler Sport nalazio se poznati kaskader Uroš Ćertić, koji je već radio dublove poznatim svetskim glumcima u mnogim filmskim hitovima, dok je ovim vozilom po snegu upravljao profesionalni srpski automobilista Andrej Kulundžić.

Sve to stavljeno je u funkciju promocije spomenutog modela čuvenog američkog brenda Jeep, koji je posredstvom kompanije FAS postao i zvanično vozilo MK Mountain Resorta. Ako je uz izuzetno dobru posetu i ovakvu atrakciju proteklo zvančno otvaranje sezone na Kopaoniku, koje je održano od 5. do 8. decembra, šta možemo tek očekivati u nastavku?

Kompletnu emisiju Top speeda, u kome će glavni junaci biti Andrej Kulundžić i Uroš Ćertić, imaćete priliku da pogledate uskoro na televiziji “Pink”.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: TopSpeed

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>