Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Evo koga će najbolja petorka imitirati u finalu!

U subotu nas očekuje poslednja, finalna epizoda spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a koga će VIP imitatori dočarati na sceni, i u čijoj koži će se boriti za prvo mesto, saznajte upravo sad.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Evo koga će najbolja petorka imitirati u finalu!



Fenomenalni šou program Tvoje lice zvuči poznato bliži se kraju. Ostala je još samo jedna epizoda, finalna, u kojoj ćemo saznati i koji takmičar će odneti titulu najboljeg imitatora.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez, Aleksa i Goca razočarani što Željko Šašić nije u finalu - On je obeležio ovaj šou!
Za pobedu u finalu boriće se top pet takmičara: Aleksa Jelić, Ana Kokić, Nenad Knežević Knez, Boris Milivojević i Sara Jovanović. Naravno, nastupiće i ostali učesnici šoua, ali u revijalnom delu, dok će ova petorka svojim imitacijama morati da nas ubedi da je baš jedan od njih zaslužio pobedu, i nagradu od 25.000 evra, koju će naravno donirati u humanitarne svrhe.

Svi izgaramo od želje da saznamo u čijoj koži će se oni naći u finalnoj epizodi, 28. decembra, te da vas više ne držimo i neizvesnosti, evo šta su finalisti izabrali: Aleksa Jelić biće kraljica popa Madona, i izvešće numeru "Vogue", a Ana Kokić će kao Pink otpevati "Try". Nenad Knežević Knez postaće Leni Krevic, te će izvesti pesmu "Are you gonna go my way", a Boris Milivojević deonicu iz filma "Ko to tamo peva". Sara Jovanović nastupiće kao Leona Luis, i to pesmom "Bleeding love".

Ovim likovima finalisti će nastojati da očaraju žiri, publiku, ali i ostale učesnike šoua, a mi ne sumnjamo da ćemo u subotu, 28. decembra, na TV Prva, još jednom uživati u fenomenalnom spektaklu.

Autor: T.I.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>