Region

Svet

Uskoro šesta sezona emisije Ami Dži šou: Novi studio i brojna iznenađenja

Ognjen Amidžić koji je nedavno postao srećni tata, najavljuje skori početak nove, šeste po redu sezone "Ami Dži šoua" na televiziji Pink. Pripremaju se velika iznenađenja za gledaoce, a ekipa se seli u novi, potpuno drugačiji studio.

Uskoro šesta sezona emisije Ami Dži šou: Novi studio i brojna iznenađenja



Osim što je poslednjih dana sve aktuelnija priča da će se u novoj sezoni emisije "Amidži šou" pojaviti i Džansu Dere, zvezda serije "Sila" koja obara rekorde gledanosti na ružičastoj televiziji, Ognjen je otkrio i neke detalje vezane za novu "kuću".

"Izgledamo kao skupa engleska serija. Novi studio je izolovan od svega, čak će i gosti morati da se potrude da ga pronađu. Nisam sam u kući. Imaću batlera, tetku i zgodnu devojku koja će obavljati specijalne zadatke, a i korisnici društvenih mreža će biti uključeni u šou", otkrio je Amidžić za "Kurir" te dodao: "Ne znam koliko je koštala izgradnja kuće. Prvi posetioci kažu da nisu videli ništa slično. Sezonu bi trebalo da otvori Doris Dragović. Godine je nisu promenile. Dosledna je sebi. Bila je otvorena za priču. Pevala je uživo i glas joj se nije promenio ni milimetar".

Osim benda "Double Trouble" koji će tokom emisije zabavljati gledaoce i publiku u studiju, na male ekrane se vraća i Oskar Savić, koji će imati nekoliko svojih segmenata u emisiji, uključujući i EPP blok.



Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>