Region

Svet

Region

Da li će zgodni Boran-aga zaseniti Bali-bega? (Foto+Video)

Pre desetak dana počela je sa emitovanjem nova turska serija "Sila" na televiziji Pink. Ljubavna priča već ruši sve rekorde, a ukoliko ste seriju bar na trenutak pogledali, sigurno vam je za oko zapao jedan zgodni aga!

Da li će zgodni Boran-aga zaseniti Bali-bega? (Foto+Video)



Serija Sila obara sve rekorde gledanosti turskih serija u Srbiji!
Mehmet Akif Alakurt, koji u seriji tumači neodoljivog Boran-agu i već je zaludeo pripadnice nežnijeg pola širom naše zemlje, turski je model i glumac. Rođen je 23. jula 1979. godine u Istanbulu, a kao dečak sanjao je da postane pilot. Voli motore i brzu vožnju, a trenira borilačke veštine. Karijeru manekena počeo je već po završetku osnovne škole. Bio je Best Model Turske 2001. godine, kada je i na svetskom takmičenju modela bio vicešampion. Iste godine započinje i glumačku karijeru, a prva uloga bila je u seriji "Kirik Ajna".

Serija Sila koštala Željka Mitrovića više od milion evra! (Foto)
Neodoljivi Mehmet u popularnoj seriji koja je osvojila čitav region i napravila revoluciju na malim ekranima igra ulogu vladara plemena Gendžo, Boran-agu, koji prisilno ulazi u brak sa lepom Silom (Džansu Dere), popularnom Ejšan iz serije "Ezel". Nesvesno se zaljubljuju jedno u drugo i njihov odnos ubrzo prerasta u pravu ljubav punu snage, nežnosti i boli.



Sila stiže u Beograd: Zvezda turske serije Džansu Dere posetiće srpsku prestonicu!
"Sila" je snimana u periodu od 2006. do 2008. godine u Mardinu, gradu na jugoistoku Turske, poznatom po arapskoj kulturi, zbog čega je i napravljen osvrt na rigorozne običaje koji su se nekada primenjivali i uvažavali kao zakoni. Serija je u Turskoj bila popularnija od "Asi" koja se emitovala u isto vreme.

Markantni glumac odmah je osvojio gledateljke širom sveta, pa tako i u našoj zemlji. U privatnom životu se druži s "turskim Bredom Pitom", glumcem Kivančom Tatlitugom, koji korene svog porekla vuče sa Balkana, tačnije iz Bosne. Kao i njegov kolega, šarmantni Mehmet je visok 190 centimetara i obojica su nosili titulu Best model Turske.



Hoće li nekadašnji vicešampion Best World Modela, fatalni Mehmet, zaseniti dosadašnjeg miljenika žena Buraka Ozdživita? Teško pitanje, pošto su obojica okarakterisani kao otrov za žene. Ipak, ostavljamo vam da prosudite ko je veći zavodnik.



Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>