Region

Svet

Lepa Brena daruje fanove za Novu godinu: Snizila cene ulaznica za novosadski koncert!

Lepu Brenu obuzelo je pravo božićno i novogodišnje raspoloženje, te u duhu istih, rešila je oda obraduje svoje fanove, i pokloni im popust na cenu karata za njen koncert!

Lepa Brena daruje fanove za Novu godinu: Snizila cene ulaznica za novosadski koncert!



PREMIJERA: Lepa Brena objavila novi album! Poslušajte sve pesme! (Video)
Folk diva Lepa Brena gleda da svojim fanovima na svaki mogući način izađe u susret, pa je tako rešila da ih obraduje za predstojeće praznike. Ona se s timom saradnika i organizatorima koncerta u Novom Sadu koji je zakazala za Dan zaljubljenih, 14. februara 2014. godine, dogovorila da snizi cenu karata u pretprodaji.

Tako se i folk zvezda priključila organizatorima brojnih novogodišnjih sniženja i sada ulaznica za koncert košta 690 dinara. U duhu praznika, karte po ovoj ceni prodavaće se do srpske Nove godine, nakon čega će svi koji žele da čuju i vide Brenu u Spensu morati da izdvoje 900 dinara.

"Karte u pretprodaji idu odlično. Interesovanje je preveliko, a ljude je posebno obradovao popust. Brena je želela da izađe u susret svojim Novosađanima i obraduje ih", govori dobro obavešten izvor za "Kurir".

Zbog velikog interesovanja organizatori uveliko razmišljaju i o drugom koncertu, pa postoji mogućnost da Brena nacionale na istom mestu zapeva i 15. februara. Podsećanja radi, pevačica je poslednji put pred novosadskom publikom nastupila pre 18 godina, i baš iz tog razloga priprema neviđeni spektakl.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>