Region

Svet

Katarina Živković: Mnoge stvari želim da zaboravim!

Mlada pevačica Katarina Živković sinoć je napravila fenomenalnu atmosferu na nastupu u klubu "En Pub" u Ljubljani. Ovom prilikom Katarina je otkrila šta njena pubika može očekivati na njenom novogodišnjem nastupu u Vrnjačkoj Banji.

Katarina Živković: Mnoge stvari želim da zaboravim!



"Najbolji nastup kao i uvek kada ja nastupam! Bez lažne skromnosti, uvek se trudim da napravim odličnu atmosferu i da publika i fanovi osete da sam im to veče ostavila i srce i dušu na bini. Iskreno, ne mogu da dočekam jer osećam da će biti vrhunski provod", izjavila je Katarina Živković za "Pulsonline".

Popularna pevačica otkrila je i šta bi poželela za Novu godinu od Deda Mraza. "Tražila bih mu da mi pozajmi irvase na par dana da se provozam ulicama Beograda", našalila se pevačica.

Proverili smo sa Katarinom da li je već postavila neke ciljeve za narednu godinu. "Od ciljeva koje sam postavila u 2013., mnoge sam realizovala, ali je ostao i deo koji sam prenela na narednu godinu s obzirom da ih je bilo mnogo. U poslednje vreme veoma mnogo nastupim, a januar će mi biti najturbulentniji, na moju sreću. Volim kada nastupam i to me ispunjava i čini me srećnom", izjavila je Kaća za naš portal.

Što se tiče godine na izmaku, ona je navela da ima mnogo toga što bi želela da zaboravi, ali da je na greškama naučila lekciju, a da je ono najpozitivnije što se desilo u 2013. njen album prvenac koji je odlično prošao kod publike.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>