Region

Svet

Tanja Savić kuma na svadbi Slavice Ćukteraš?!

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić definitivno su zakopale ratne sekire, te posle dugog perioda neprijateljstva, njih dve su ponovo drugarice, i ti tolike, da će Tanja Slavici biti čak i kuma na svadbi.

Tanja Savić kuma na svadbi Slavice Ćukteraš?!



Tanja Savić i Slavica Ćukteraš ponovo najbolje drugarice
Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, koje su se poslednjih osam godina kretale od najboljih prijateljica do zakletih neprijatelja, i nazad, ponovo uživaju u svom prijateljstvu, pa će čak Tanja biti kuma na svadbi Slavice i golmana Vlade Avramova.

"Slavica za prvu polovinu sledeće godine planira venčanje za fudbalera Kaljarija Vladu Avramova. Odlučna je da joj Tanja bude kuma, što je već i ispričala najužem krugu svojih prijatelja", rekao je izvor za "Blic".

Slavica za komentar nije bila dostupna, ali je zato Tanja na pitanje da li je moguće da će se okumiti posle sedam godina ćutanja i svađa, za "Blic" rekla: "Moguće je, jer nas dve nikada nismo bile neprijatelji jedna drugoj. To između nas bila je dečja nesuglasica. Sada smo izuzetno prisne i jedna za drugu smo tu u pola noći, šta god da treba."

Podsećanja radi, dve pevačice su zakopale ratne sekire kada se Tanja početkom 2013. vratila u Srbiju. Slavica je pozvala Savićevu da joj čestita rođenje drugog sina, posle čega su se i videle i rešile sve razmirice.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>