Region

Svet

Farma 5: Ekrem Jevrić ne zna u kom veku živimo! Misli da je još uvek dvadeseti!

Ekrem Jevrić nadaleko je poznat po svojim "biserima", pa je nebrojeno puta zasmejao farmere, a i gledaoce, svojim objašnjavanjem nekih pojmova, a što nije imalo veze sa zdravim razumom, I ovog puta učinio je nešto slično.

Farma 5: Ekrem Jevrić ne zna u kom veku živimo! Misli da je još uvek dvadeseti!



Naime, farmeri su se raspravljali oko poslova, a sve je krenulo od toga što je Sara napala Jelenu Golubović da ne radi ništa. Rediteljka se branila rečima da je ona itekako radila na imanju, odnosno da nije radila u kući, ali se prihvatala muških poslova.

Sa Čupom je muzla kozu, skupljala seno... nabrajala je rediteljka, i insistirala na tome da ona, za razliku od ostalih žena, i ne radi baš kućne poslove, kao što je pranje sudova, ali zato radi one muške, po imanju.

Potom su ona i Ivan nastavili da pričaju o podeli poslova na muške i ženske, te je Jelena bila pri stavu da žene ne treba samo da se bave takozvanim "ženskim poslovima", a muškarci "muškim", i da Ivan greši kada tvrdi da podela treba da postoji.

Ona mu je poručila da ne bi trebalo tako da razmišlja u 21. veku, na šta je uskočio Ekrem svojom upadicom: "Kako bre 21, pa valjda je 20. vek?!" Onda je rediteljka brzo šapnula Jevriću da se ispravi, i da se napravi da se kao zbunio, pa nastavila da mu objašnjava u kom veku živimo. "Eki, trenutno je 21. vek, sve do 2000. godine bio je 20, a 2001. godine ušli smo u 21. vek", objašnjavala mu je ona kao detetu. Na sve to Ekrem je sa čuđenjem rekao: "Ma nemoj!? Znači da mora da prođe 100 godina da bi se vek promenio", doživeo je otkrovenje jutjub zvezda.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>