Region

Svet

Aca Lukas proslavio Svetog Nikolu u novom domu okružen najbližima (Foto)

Jedna od najvećih srpskih slava, Sveti Nikola, slavila se i u domu folk pevača Ace Lukasa, koji je sa suprugom Sonjom i decom obeležio ovaj dan.

Aca Lukas proslavio Svetog Nikolu u novom domu okružen najbližima (Foto)



Folker je, kako i dolikuje domaćinu, čitavo veče služio i uživao u krugu najbližih prijatalja, među kojima je bio i producent "Granda" Žika Jakšić sa suprugom Dajanom i pevačica Marina Visković.



"Kao što vidite, slava mi je. U krugu sam svojih najvernijih i pravih prijatelja i nije se rodio taj koji na ovaj dan može da me poremeti i isprovocira, a pokušaji su više nego očigledni", rekao je Aca Lukas, aludirajući na pojedine napise ovih dana da je pretio jednoj javnoj ličnosti:



"Reći ću vam samo ovo: Svi ljudi koji me poznaju, a hvala Bogu, ima ih puno, jako dobro znaju koliko je moguće da sam ja ikome uputio pretnje, a svi dobro znamo šta znači kada neko nekome preti. Pogotovu da sam ikada u bilo kakvom kontekstu pominjao, ne daj Bože, nečiju decu. Pa ja ih imam četvoro! Pred Bogom na ovaj današnji sveti dan tvrdim da je to nemoguće.



Od mene toliko, kao što vidite, nama je ovde jako lepo i prijatno jer su ovde samo prijatelji i kumovi. A ovim morbidnim izmišljotinama neka se bave oni kojima na slavu nema ko da dođe ili ih na slavu niko nije zvao, zato i nemaju pametnija posla ovih dana. Ja ih imam, na pretek", poručio je Lukas, koji je goste okupio u svom novom stanu na Dedinju, u koji se nedavno uselio.



Uz hranu koju su kuvari spremali na licu mesta i piće pevač je nazdravljao sa prijateljima do duboko u noć. Nakon što je ispratio goste, Aca je sa suprugom otišao da čestita slavu koleginici Svetlani Ceci Ražnatović, koja je slavila iste večeri.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>