Svet

Region

Anđelina Džoli sve kritičnije, ne jede, ne pije i još uvek gubi kilograme! (Foto)

Glumica Anđelina Džoli nekada je bila seks simbol i žena koju bi svako poželeo, ali se u poslednjih godinu dana drastično promenila i jako smršala.

Anđelina Džoli sve kritičnije, ne jede, ne pije i još uvek gubi kilograme! (Foto)



Anđelina Džoli se preforsirala! Kolabirala na snimanju i srušila se!
Anđelina je i ranije bila poprilično mršava, ali nakon dvostruke mastektomije koju je obavila, glumica je još izgubila na kilaži i sada ima samo 42 kilograma. Na telu joj se ocrtavaju skoro sve kosti, a na rukama su joj iskočile žile.

Anđelinini prijateji i porodica jako su zabrinuti za nju, a kolege sa snimanja kažu da skoro ništa ne jede i da se još uvek izgladnjuje pa se nalazi na samom rubu anoreksije: "Od jutra do mraka je na setu, perfekcionista je i ništa joj nije dovoljno dobro. Od previše rada zaboravlja da jede, samo pije vodu i gricka povrće", rekle su kolege sa snimanja.


Foto: Profimedia

Do sada je njen gubitak kilograma pravdan stresom i operacijom, ali sada kada se situacija oko toga koliko toliko sredila, nikome nije zaista jasno zašto Anđelina i dalje mršavi. Da je stanje kritično govori i to što je nedavno na aerodromu bila toliko slaba da su njena deca morala da joj nose prtljag.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>