Region

Svet

Region

Katarina Radivojević: Posle Amerike, idem u Rusiju!

Glumica Karaina Radivojević kazala je da se, ćim se završi šou "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem ima ulogu sudije, vraća u Ameriku, gde će nastaviti rad na svojoj internacionalnoj karijeri.

Katarina Radivojević: Posle Amerike, idem u Rusiju!



Kada je losanđelesku adresu na trenutak napustila kako bi produžila radnu vizu i letnji odmor provela sa porodicom, Katarinu Radivojević su pretekli mnogi događaji i ponude. Tako je u rodnoj Srbiji ostala duže nego što je planirala. Jedan od razloga zbog kojeg je glumica odložila povratak u Ameriku gde izvesno vreme živi i radi, bio je poziv da se pridruži "posadi" žirija Tvoje lice zvuči poznato.

O ulozi ocenjivača VIP imitatora, ona za "Novosti" kaže da se dešavalo da nekome uputi kritiku kada nije bila zadovoljna izvedbom, ali i da se trudila da kritika uvek bude umerena, kako ih ne bi demotivisala za sledeći nastup. Takođe, rekla je da nikada nije poželela da zameni mesto sa takmičarima, jer joj je uloga žirija mnogo draža.

Katarina je takođe najavila svoj povratak u Ameriku. "Plan mi je da se početkom januara vratim u Los Anđeles, gde me čeka uloga u pozorištu u predstavi u kojoj sam već igrala "Merlin: Moja tajna", kao i brojne nove audcije", rekla je glumica, i dodala da je sve izvesnije i snimanje koje je očekuje u Rusiji.

"Prija mi Los Anđeles...Smatram da je dobar za karijeru, jer svakom audicijom pomeram i sopstvene granice kada je gluma u pitanju", rekla je Katarina Radivojević.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>