Region

Svet

Gagi Đogani: Bio sam sa Sandrom Meljničenko kada je imala 14 godina! (Foto)

Gagi Đogani otkrio je da je davne 1991. godine bio u strastvenooj vezi sa suprugom ruskog milijardera, Sandrom Meljničenko, tada Nikolić.

Gagi Đogani: Bio sam sa Sandrom Meljničenko kada je imala 14 godina! (Foto)



Prva ljubav jedne od danas najbogatijih žena na svetu, bivše Modelsice Sandre Melnjičenko, bio je Gagi Đogani. Njih dvoje u romantične vode uplovili su davne 1991. godine, kada je Sandra imala samo 14 godina, a Gagi bio 5 godina stariji.

"Sandra je u to vreme već radila kao model u jednoj agenciji, a Gagi je bio igrač u grupi Đogani fantastiko. Upoznali su se tako što su se kretali u istom društvu. Nisu bili dugo zajedno, ali sve to vreme su zaista uživali. Međutim, kasnije su im se putevi razišli. On je ostao u Srbiji, a ona je sada supruga ruskog milijardera", kaže za "Kurir" dobro obavešten izvor.

Ova saznanja potvrdio je i sam Gagi. "Upoznao sam je godinu dana pre Anabele. Počeli smo da se zabavljamo i bili smo tri-četiri meseca zajedno. Dopali smo se jedno drugom, bili smo mladi i zaljubljeni. Sve je bilo idealno, jer je ona sjajna devojka i na mene je ostavila lep utisak. U to vreme sam bio popularni igrač u Đoletovoj grupi. Sandra je oduvek bila prodorna i komunikativna devojka i zbog toga je cenim i poštujem i dan-danas. Ona je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio", rekao je denser za "Kurir".

Na konstataciju da je bivša članica grupe Models tada bila baš mlada, Đogani je rekao: "Malo je bezveze da se potenciraju godine. Tad sam imao oko 19 godina, a mislim da je ona imala 14. Pravo da ti kažem, to mi je izgledalo OK. Nije velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od drugih. Čak je tada stalno izlazila u neki klub. Ne možeš ti sa toliko godina da izlaziš u klub, razumeš! Radila je u "Kliku" kao model."

Ipak, Gagi je ostao džentlmen, te nije hteo da odgovari na pitanje da li su imali seks, i kakav je bio. "O tome se ne priča u javnosti, to mi je bezveze. Neću ništa da komentarišem, moraš da me razumeš. Mnogo sam ozbiljan u vezi s tim, degutantno je. Ne želim da uvredim devojku jer sam do sada to krio i neću da ona sad vidi u novinama da ja pričam o tome", kazao je Gagi.


Foto: ScreenShot YouTube

Nakon raskida su, kaže, ostali u sjajnim odnosima. Kad je posle tri godine osnovao grupu Fanki Dži, angažovao je Sandru za spot "Sutra je novi dan", kao i za spot Nenada Knežević Kneza za pesmu "Da l‘ si ikada mene voljela".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>