Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović pokušala da imitira Mariju Mihajlović, a ovoj se baš i nije dopalo!

Mlada pevačica Sara Jovanović se u sinoćnoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" izborila za plasman u finale, a pokušala je da glasom imitira i Mariju Mihajlović, i sudeći po reakciji imitirane, sasvim neuspešno.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović pokušala da imitira Mariju Mihajlović, a ovoj se baš i nije dopalo!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa, Boris, Ana, Knez i Sara idu u finale! (Foto)
Sara Jovanović se zahvaljujući glasovima publike plasirala u finale šoua Tvoje lice zvuči poznato. Naime, na osnovu dosadašnjieg plasmana baziranog na poenima sudija koji su pretvoreni u poene od 2 do 12 na osnovu "evrovizijskog principa", Sara je pre dodavanja glasova publike imala 6 poena. Međutim, u prvih pet nju je ugurala upravo publika, koja je svojoj miljenici dodelila najviše glasova, te je od njih Sara dobila maksimalnih 12.

Inače, nakon sinoćne uspešno izvedene imitacije legendarne Olivere Katarine, Sara je pokušala da imitira i svoju mentorku iz šoua, Mariju Mihajlović. Ona je nju htela da dočara glasom, pa malo previše iskarikirala, te se videlo da Marija i nije bila najzadovoljnija.

Tokom Sarine imitacije, Mihajlovićeva nije skidala pomalo kiseo osmeh, te naposletku procedila: "Nemam baš toliko Š i Ž, i ostalo... ali, dobro!"

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>