Region

Svet

Farma 5: Zorica i Vesna analiziraju - Marijana pileći mozak, Jovanovićka tabletoman, Edin egoista! (Video)

Zorica Marković, iako tvrdi drugačije, voli da se bavi drugima, te i da daje iscrpne analize ostalih farmera.

Farma 5: Zorica i Vesna analiziraju - Marijana pileći mozak, Jovanovićka tabletoman, Edin egoista! (Video)



Zorica Marković i Vesna Rivas su u kupatilu podrobno komentarisale i analizirale parove na Farmi. Počeli su od Edina i Jelene, te konstatovale da tu nema pravih emocija.

"Jelena Jovanović uopšte nije naivna, zabola je Japi nož u leđa... Ona je na tabletama, teška depresija, odsutnost, ne zna gde će, ne zna šta će... Edin joj tu dobro došao da joj prinosi, kuva pere, ali mu je sada sve dok***ilo, njena drskost, lenjost, razmaženost... On se sada pokajao što je uopšte počinjao sa njom", kazala je Zorica i nastavila nesmanjenim tempom.

"Edin je okoreli egoista, samoživ, ne zanima ga ništa osim pobede... njemu je instrukcije dao onaj njegov prijatelj, novinar Saša, ali svestan je da je pop**io, i sada pi**i zbog toga... Mislim da se njemu i dalje sviđa Marijana, pa čeka da se sve ovo završi i napolju vidi šta će... Ali, Marijana pi**i za Markom", utvrdila je folkerka.

Onda su se koleginice dotakle Sare i Ivana. "On bi g**no pojeo samo da do kraja odglumi zaljubljenog momka... Njih dvoje su se dogovorili da odglume do kraja. On glumi da pati, da je zaljubljen, ali nema tu emocija", rekla je Zorica, i dodala da su jedini iskreni u svojoj vezi Kaća i Boris. "Vrlo lepo, simpatično, kulturno, kod njih je prava emocija", zaključila je.

"Marko i Marijana su se ljubili, ali niko to neće da prizna, i sada ona njega napada... mržnja ti je nedovršena ljubav... ona uopšte nije naivna...vrlo je lukava i namazana", kazala je Zorica, a Vesna dodala da je Marijana "pileći mozak".



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>