Svet

Region

Serija Mućke: Sledeće godine u ovo vreme... nova epizoda?!

Posle čak 11 godina odsustvovanja sa malih ekrana, legendarna britanska serija "Mućke" bi sledeće godine mogla da se ponovi novom epizodom!

Serija Mućke: Sledeće godine u ovo vreme... nova epizoda?!



Kako pišu britanski mediji, scenario je takoreći spreman, te nas Del Boj i Rodni već iduće godine mogu iznenaditi novim avanturama. Naime, sinovi pokojnog scenariste Džona Salivena, Džim i Den, napisali su scenario baziran na jednoj od mnogih ideja koje je njihov otac imao u beleškama, pre no što ga je u realizaciji omela upala pluća, 2011. godine, kada je čuveni scenarista preminuo.

Dejvid Džejson, iliti čuveni Del Boj, potvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali i priznao da je bio previše nervozan da ga detaljnije prouči. "Bacio sam pogled i čini mi se da je jako dobar, ali ću ga svakako detaljnije iščitati čim oko mene ne bude bilo kojekakvih smetnji", rekao je 73-godišnji glumac.

Još uvek nema potvrde da je Nikolas Lindherts, iliti Rodni, takođe dobio primerak scenarija za sebe, niti šta on misli o mogućem nastavku serije, ali se mi svakako nadamo da će odgovor biti pozitivan, te da ćemo moći da uživamo u novim dogodovštinama čuvenog dvojca.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>