Region

Svet

Farma 5: Umalo tuča! I Romana Panić napala Jelenu Golubović - Jedi go*na Jelena!

Dan na Farmi od ranog jutra počinje burno. Taman što su se farmeri razbudili i počeli da piju kafu, već su napravili novi skandal na imanju.

Farma 5: Umalo tuča! I Romana Panić napala Jelenu Golubović - Jedi go*na Jelena!



Jelena Golubović već je imala jedan incident pored šporeta sa Divnom Karleušom, a ovog puta na njenom mestu našao se Ivan Marinković. On je stavio lonac sa vešom kako bi ga prokuvao, a onda je došla rediteljka koja je pored njegovog, postavila svoj lonac sa vešom. Ivan je bio iznerviran ovim potezom pa je svoj veš prebacio u njen, a onda je ona impulsivno odreagovala.

Ponovio se po ko zna koji put isti scenario. Jelena se oseti ugroženm od strane drugih farmera, a onda uzme stvari i baca po sobi. To je ovog puta uradila sa Ivanovim vešom i razbacala ga po trpezariji, a onda i prosula vodu. Ovog puta nije je napao samo Ivan, već i njena kumica i drugarica Romana Panić, koja je do sada bila među retkima koji nisu bili protiv rediteljke.

"Jedi go*na Jelena! Šta to radiš? Da si sve to očistila!", rekla joj je pevačica, dok je Ivan komentarisao kako bi je rado ubio i "izvalio joj vilicu". "Stoko nevaspitana, niko te nije naučio da se ponašaš", vikao je Ivan da bi se na kraju umešala i Sara: "Ti si bre promašila ustanovu! Danas te nisu zvali na terapiju? Ti si tabletomanka i narkomanka, sad bih te ubila od batina. Nisi se ni umila od jutros, prljavušo!".

Jelena Golubović na kraju je bila toliko iznervirala zbog svega što su joj preostali farmeri rekli da je uzela lonac sa vodom i prosula ga na sto preko hrane.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>