Region

Svet

Ceca Ražnatović ugostila snajku na slavi! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović juče je proslavila svoju krsnu slavu Sveti Nikola, a svečanom ručku prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica, ali i njena nova snajka!

Ceca Ražnatović ugostila snajku na slavi! (Foto)



Ceca Ražnatović juče je na slavskom ručku ugostila i devojku svog sina Veljka. Među prvima je stigao sveštenik, koji je osveštao slavsku trpezu i prelomio kolač sa muškim domaćinom, Veljkom.

Kako otkriva izvor "Alo" koji se zatekao na licu mesta, atmosfera je bila praznična, ali poprilično mirna, jer se folk pevačica čuvala za veče, kada je napravila veliku žurku za svoje prijatelje. Pre nego što će započeti svečani ručak, iz škole je došla Cecina sestričina Helena, a zatim je stigla i Anastasija sa svoje dve drugarice, koje je paparaco i uslikao.


Foto: Nebojša Marković

Cecin sin Veljko vratio se kući sa novom izabranicom, a sudeći po majici s kratkim rukavima u kojoj je bio, Ražnatović ne zna za zimu jer ga ljubav očigledno greje i previše. On je u jednom momentu izašao sam iz kuće u belom duksu, da bi se nakon izvesnog vremena pojavio zagrljen sa mladom devojkom. Međutim, kada je spazio novinarsku ekipu, brzo se snašao i spustio ruku, a zatim najnormalnije nastavio da se kreće u pravcu ulaznih vrata.


Foto: Nebojša Marković

Inače, kako "Alo" saznaje, Ceca je slavila sa svojim društvom dok su deca Veljko i Anastasija bili sa svojim drugarima odvojeni od maminih zvanica. Među zvanicama bili su i Vuk kOstić sa devojkom, kao i Aca Lukas sa suprugom Sonjom.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>