Svet

Region

Britani Marfi ipak otrovana! Potvrdili najnoviji zvanični rezultati!

Novi rezulteti laboratorijske analize potvrdili su da je glumica Britani Marfi ipak umrla usled trovanja, a ne zbog, kako je saopšteno odmah posle njene smrti 2009. godine, kombinacije anemije i upale pluća!

Britani Marfi ipak otrovana! Potvrdili najnoviji zvanični rezultati!



Javnost bi i dalje ostala u uverenju da je holivudska glumica Britani Marfi preminula u svojoj 32. godini usled upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma, da njen otac Anđelo Bertoleti nije posumnjao u zvanične rezultate analize, te istrajao u svom naumu da pokrene novu istragu.

Naime, otac glumice je smatrao da istraga nije bila sprovedena temeljno, jer uzorci kose i tkiva njegove ćerke nisu bili testirani. Naposletku, Bertoleti je uspeo da izdejstvuje  da se sporni uzorci predaju za nezavisno testiranje, a nove toksikološke analize dale su šokantne rezultate: glumica je otrovana!

Zvanična istraga ponovo je pokrenuta, te utvrđeno da je Britani u trenutku svoje smrti zaista imala povišeni nivo raznih toksina i teških metala. "Novi laboratorijski nalazi potvrdili su ono što smo već znali. Nikad nisam ni sumnjao da su rezuletati nezavisne analize koju sam pokrenuo bili ispravni. Slučaj moje ćerke gurnut je pod tepih, jer mrtvozornik njenu smrt nije istražio kako treba", izjavio je Anđelo Bertoleti.

Podsetimo, Britani je preminula 2009. godine, a samo pet meseci kasnije pod istim okolnostima umro je i njen suprug Sajmon Mondžek. Čak ni to nije bio dovoljan razlog da zvanični organi pokrenu novu istragu, već je za to morao da se bori glumičin otac, koji je u tome naposletku i uspeo, ali čak četiri godine kasnije.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>