Region

Svet

X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!

Sigurni smo da je svakom od vas krivo što neki od kandidata u šouu "X Factor Adria" nije prošao  u sledeću fazu takmičenja. Sada, imate moć da takvo stanje i promenite!

X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!



Brojni kandidati koji u poslednjoj fazi takmičenja X Factor Adria nisu prošli dalje, već imaju svoje fanove, koji bi više od svega voleli da svoje favorite vrate u šou! Sada, to postaje i moguće!

Naime, za sve izbačene kandidate moguć je povratak u planetarno popularan muzički šou program. Organizovano je baražno glasanje, i to, za sada, za kandidate iz Eminine i Kikijeve grupe, i koje će odlučiti koji će to kandidat ponovo postati takmičar.

Sve što je potrebno, to je da najpre lajkujete Fejsbuk stranicu, koja će vas dalje, korak po korak, provesti kroz potrebnu proceduru. Ono što je bitno, jeste to da sa jednog Fejsbuk naloga možete glasati samo jednom, za samo jednog od takmičara iz svake grupe. Zbog toga, omogućeno vam je da još jednom pogledate neobjavljene nastupe svakog takmičara, koje potom ocenjujete ocenama od 1 do 5.

Iz svake od četiri grupe samo jedan takmičar će dobiti šansu da postane polufinalista.
Svo četvoro potencijalnih polufinalista imaćete priliku da vidite u prvoj LIVE SHOW emisiji, koja se emituje 7. januara 2014, kada će samo jedan od njih postati i polufinalista.

Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>