Region

Svet

Goga Sekulić u Majamiju: Igoru i meni nije bilo suđeno da ovde provedemo medeni mesec! (Foto)

Pevačica Goga Sekulić trenutno se nalazi na koncertnoj turneju po Americi, a put ju je odveo i na Floridu, gde uživa u svim čarima Majamija.

Goga Sekulić u Majamiju: Igoru i meni nije bilo suđeno da ovde provedemo medeni mesec! (Foto)



Goga Sekulić u letnjoj haljini i bosonoga uživa u prednovogodišnjem suncu! To bi možda i zvučalo čudno da ne znamo da se Goga trenutno nalazi na osunčanoj Floridi, gde u prazničnom raspoloženju uživa u prestonici svetske zabave - Majamiju.

Goga Sekulić u grču i suzama pričala o pokojnom suprugu: Držala sam ga za ruku kad je izdahnuo! (Foto)
Ona je na društvenim mrežama sa svojim fanovima podelila i nekoliko fotografija, ali i pokazala da ne može baš u potpunosti da se prepusti zadovoljstvu, jer joj u tome fali njen pokojni suprug Igor Ramović.



"Majami je zaista divan... i jasno mi je zašto ljudi iz čitavog sveta vole da uživaju u njegovim čarima. Igor i ja smo iz istih razloga želeli da baš ovde provedemo medeni mesec, ali nije nam bilo suđeno", napisala je Goga na svom Fejsbuk profilu.

Inače, Goga se posle tri godine ponovo obrela na američkom kontinentu gde niže uspehe na svojim nastupima. Posle Floride, očekuje je i Nju Jork, a potom i Ajova, gde će pevačica nastupiti za novogodišnju noć.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>