Ostalo

Sme�no

Astrolozi: 10. oktobar loš dan za Paradu ponosa

Najpoznatiji beogradski astrolozi upozoravaju da je 10.10.2010. godine loš dan za održavanje gay parade, jer su sve planete u znaku Škorpiona, koji sa sobom nosi destrukciju i agresiju.

Astrolozi: 10. oktobar loš dan za Paradu ponosa



Astrolog Dušan Veličković kaže da će na dan održavanja Parade ponosa Mars, kao i Venera, biti u Škorpionu, što govori o destrukciji i lošem periodu.

"Gledajući taj položaj, zaključujem da će sigurno biti incidenata! Mnogo bi bolje bilo da su održavanje ovakvog skupa ostavili za novembar ili decembar kad planete budu u Strelcu - kaže Veličković i dodaje da će gay populacija u Srbiji uvek imati problema sa održavanjem ovakvih skupova, jer su pod lošim astrološkim aspektima održali prvu Paradu ponosa.

"U osnovi se gleda kad je nešto rođeno, u ovom slučaju kada je održana prva gej parada, a ona je organizovana pod katastrofalnim aspektima" - poručuje Veličković.

I Sanja Colja tvrdi da su sve planete u Škorpionu i da treba očekivati frku.

"Datum i nema neke simbolike, koliko trenutni aspekti planeta. Sve planete su u Škorpionu, koji po pravilu donosi uzavrele strasti. Ukoliko se parada održi, a postoji mogućnost da je otkažu u poslednji čas, incidenata će sigurno biti" - kategorična je Colja.

S druge strane, Anja Stojanov navodi da astrološki u ovom periodu važan uticaj ima Merkur, koji donosi poboljšanja na svim nivoima.

"Promene će se osetiti nešto kasnije, ali su zato trajne. Konjunkcija Venere i Marsa daje mogućnost svima da ulepšaju svoj život, a Jupiter u konjunkciji obećava početak mnogo srećnijeg perioda" - zaključuje Stojanovljeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>