Region

Svet

Premijera: Hanka Paldum objavila novi album! Pogledajte spot za pesmu Što svaka žena sanja! (Foto+Video)

Hanka Paldum je ovih dana objavila novi album "Što svaka žena sanja" za "Croatia Records". Pevačica osvaja svojim jedinstvenim, originalnim stilom koji je već više od tri veka čini velikom pevačkom zvezdom u celom regionu.

Premijera: Hanka Paldum objavila novi album! Pogledajte spot za pesmu Što svaka žena sanja! (Foto+Video)



Kraljica sevdaha i narodne pesme Hanka Paldum, kako su je prozvali, za ovo izdanje izabrala je 13 novih pesama i njoj jako dragu pesmu "Mojoj majci" kao dodatak. Od tih 14 naslova čak 9 potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok su Narcis Vučina, Almir Ajanović, Rade Krstić i Aldin Kurić autori ostalih pesama.



Premijerno: Još jedan novi spot Dragane Mirković! Duet sa Hankom Paldum - Kad nas vide zagrljene! (Video)
Na albumu se nalaze 3 dueta, "Kad nas vide zagrljene" s Draganom Mirković u kojoj ove dve vrsne pevačice pevaju o ljubavi koja ne poznaje granice, s Kemalom Montenom Hanka je otpevala "Sofru", a s poznatim turskim pjevačem Cenk Bosnalijem opevala je život u pesmi "Život je lijep/Hayat Güzel".

Pesme s ovog albuma donesene Hankinim toplim sugestivnim i prepoznatljivim glasom dugo će se pevati, a Hankini obožavatelji moći će ih čuti, osim na CD izdanju, i putem video spotova te na koncertima.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>