Region

Svet

Region

Kolege Ružice Sokić: Bila je veliki laf, volela je sve oko sebe, a u bolesti ostala sama! (Foto)

Čitav Beograd, kolege i poštovaoci Ružice Sokić složni su u jednom, a to je da nas je napustila umetnica koja je težila perfekciji.

Kolege Ružice Sokić: Bila je veliki laf, volela je sve oko sebe, a u bolesti ostala sama! (Foto)



Daru Džokić, koleginicu iz Ateljea 212, jako je potresao njen odlazak. "Znala sam da je bolesna, ali sam verovala da će još biti sa nama. Zadnjih meseci je bila jako sama u svojoj bolesti i žao mi je što se sve brzo završilo."

Preminula Ružica Sokić posle duge i teške bolesti
Voja Brajović kaže da nas je napustila jedna od najboljih. "Bila je jedna od retkih koleginica sa kojima sam se pomalo i privatno družio. Jako sam je voleo, iako nismo puno radili zajedno."



Dragan Nikolić setio se svojih filmskih početaka koji ga vezuju za Ružicu. "Prvi moj film “Kad budem mrtav i beo” snimao sam sa njom. Mnogo mi je pomogla na početku karijere, jer je bila vrhunska glumica i veliki laf."

Njenu nesebičnu ljubav prema svima istakao je Nikola Simić. "Volela je sve oko sebe. Kolege, obične ljude, životinje... Izgubio sam koleginicu sa studija i divnu koleginicu."

Sa Ružicom se van posla družila i Neda Arnerić. "Suviše se predavala glumi. Kao kolega bila je divna i perfekcionista, a van scene, isto, nikada zadovoljna", ističe Arnerićeva.



Danicu Maksimović potresao je odlazak koleginice. "Uvek ću pamtiti njene reči kada me je gledala u “Virdžiniji Vulf” i rekla mi da je to najbolje izvođenje koje je videla. Bila sam mnogo srećna. "

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>