Region

Svet

Region

Sulejman Veličanstveni: Supruga me je jedva pustila u Beograd zbog lepih žena!

Popularni turski glumac Halit Ergenč gostovao je u Beogradu povodom početka emitovanja nove sezone serije "Sulejman Veličanstveni", te kazao da ga je supruga jedva pustila da izađe iz kuće jer je čula da su Srpkinje mnogo lepe.

Sulejman Veličanstveni: Supruga me je jedva pustila u Beograd zbog lepih žena!



Sulejman veličanstveno dočekan u Beogradu! (Foto+Video)
"Moja supruga Berguzar zna da su Srpkinje mnogo lepe i jedva me je pustila da izađem iz kuće. Zato nisam došao na vreme", šalio se Halit Ergenč na žurki nakon što je sa tri sata zakašnjenja stigao na otvaranje TV Nove.

Sulejman Veličanstveni umalo izbegao smrt: Otpao točak na njegovom avionu pre polaska za Beograd!
Inače, njegovom dolasku u srpsku prestonicu prethodila je prava drama na letu Istanbul - Beograd. Naime, otpao je točak na avionu kojim je putovao, ali se popularni Sulejman na aerodromu ipak pojavio sa osmehom na licu i u dobrom raspoloženju.

"Lepo mi je svaki put kada dođem kod vas i drago mi je što je serija popularna. Srbi su divni domaćini i voleo bih da dođem opet, ali sa manje poslovnih obaveza", rekao je junak turske sapunice koji tokom 24 sata boravka u Beogradu nije uspeo da vidi mnogo šta više od aerodroma, hotela i prostorija TV Nove.

Sulejman Veličanstveni šetao Beogradom i naleteo na semog sebe! (Foto)
U planu je bilo da tokom dana obiđe Kalemegdan, ali je odustao zbog hladnog vremena, samo je pre odlaska nekoliko minuta prošetao Knez Mihailovom.

Kako "Blic" saznaje, glumac je pio samo nehlađenu vodu, a obroke su mu nosili u sobu i zaključili su da jede kao ptičica. "Iznenađen je reakcijama ljudi i ni sam ne može da veruje koliko je ovde popularan", otkrio je izvor.

Inače, popularnog Sulejmana tokom boravka u Beogradu čuvao je Rade Savić, zvanično najjači čovek na svetu. Prvak sveta u pauer liftingu kaže da nije imao mnogo posla, jer je Sulejman omiljen među Srbima. Tako, dok je izlazio iz hotela, tri sredovečne gospođe su zastale i vrisnule: "Jaooo, evo ga Sulja! Baš je lep!", a on im je mahnuo i ušao u automobil.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>