Region

Svet

Vesna Zmijanac obećala publici: Uskoro koncert u Beogradu

Folk zvezda Vesna Zmijanac izdala je album "Sve za ljubav" pre dve godine i vrativši se na scenu posle osam godina diskografske pauze dala publici nadu da će im prirediti i koncert u glavnom gradu. Ipak, do toga nije došlo, ali je pevačica sada odlučila da se okrene sebi i obećala publici dobar koncert.

Vesna Zmijanac obećala publici: Uskoro koncert u Beogradu



Koncert je tada izostao zbog pevačicine brige o ćerki Nikoliji Jovanović, koja je u to vreme privodila kraju studije u Atini. Sada, kada je njena Nika, kako joj od milošte tepa, uzela diplomu i krenula maminim stopama da na estradi krči svoje mesto pod suncem, popularna pevačica sve je bliže ideji da se velikim koncertom oduži vernim obožavaocima.

"Često se šalim na temu beogradskog koncerta, pa kažem kako ću ga do kraja života sigurno održati", rekla je Vesna Zmijanac.

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ipak nisu zakopale ratne sekire! Njihov zagrljaj izrežirao Saša Popović!
"Svesna sam i sama da me dugo nije bilo i da su se obožavaoci uželeli mojih nastupa, ali zamoliću ih da budu strpljivi, da ispratim kako dolikuje staru godinu. Potrebno mi je da se posvetim sebi, jer mi je 2013. bila u znaku ćerke Nikolije. Po završetku fakulteta poželela je da se vrati u Srbiju, pa je odmah posle selidbe uletela u estradne vode. Morala sam da joj se nađem, a sada kada smo je postavili na svoje noge, mogu da se okrenem sebi. Evo, zvanično obećavam publici da ću organizovati koncert", obećala je Vesna.

Na pitanje hoće li možda povodom obeležavanja tri i po decenije karijere zapevati sledeće godine u Areni, u kojoj je nekoliko puta bila gost na koncertima svojih kolega, popularna pevačica s osmehom i samopouzdanjem odgovara: "Ako neko treba da napravi veliki koncert, onda sam to ja!".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>