Region

Svet

Anastasija Ražnatović kao Cecina dvojnica: Kakva majka, takva ćerka! (Foto)

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, osim što je od majke nasledila talenat za muziku, nasledila je i njenu čuvenu lepotu, te fotografijama pokazala da između nje i mame gotovo da i nema razlike.

Anastasija Ražnatović kao Cecina dvojnica: Kakva majka, takva ćerka! (Foto)



Ceca i Anastasija Ražnatović - ne zna se koja je lepša! (Foto)
Svi se slažu da Anastasija Ražnatović neodoljivo liči na mamu Cecu. Zaista, fotografijama koje Anastasija voli da deli sa svojim virtuelnim priijateljima na društvenim mrežama, gotovo da i nema razlike između nje i daleko poznatije mame, osobito kada se setimo kako je Ceca izgledala u tinejdžerskim danima na početku svoje karijere.

Najbolje drugarice: Anastasija Ražnatović i Luna Đogani zajedno u noćnom provodu! (Foto)
Anastasija je sa fanovima podelila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom najboljom drugaricom Lunom Đogani, inače ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Iste oči, iste izražene jagodice, isti široki osmeh... teško je oteti se utisku da na slici zapravo gledamo Cecu iz mlađih dana.



Takođe, ni Luna ne zaostaje za svojom mamom Anabelom, te i nju mnogi vide kao preslikani duplikat svoje mame. Kakogod, najbolje drugarice Anastasija i Luna, pokazale su da njihove mame imaju prave naslednice kojima se, ne sumnjamo, vrlo ponose.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>