Region

Svet

Saša Popović i sa polomljenim rebrima ostaje radoholik: Nadzirao snimanje emisije preko Skajpa!

Saša Popović, iako povređen, te sa polomljenim rebrima primoran da miruje kod kuće, ne može skroz da se ostavi svojih radnih navika, pa svoje saradnike nadzire preko Skajpa!

Saša Popović i sa polomljenim rebrima ostaje radoholik: Nadzirao snimanje emisije preko Skajpa!Zvezde domaće estradne scene preksinoć su se okupile u studiju na Košutnjaku, kako bi snimile novogodišnji program "Narodno veselje", koji će se 31. decembra emitovati na TV Pink.

Saša Popović u gipsu: Najteže mi je to što ne smem da radim!
Inače, svaku emisiju koja nastaje u produkciji "Grand", kao što je i ova, detaljno nadzire direktor Saša Popović. Pošto je on već nekoliko dana povređen jer je polomio rebra prilikom pada, njegovu ulogu mentora preuzeli su njegovi saradnici.

Suzana Jovanović: Saša trpi jake bolove i ne može da diše punim plućima, čeka ga dug oporavak!
Ipak, Popović je dobro poznat kao radoholik i perfekcionista koji ništa ne ostavlja slučaju, te ni povređen nije mogao da se suzdrži od rada i kontrole šta se u studiju dešava dok on leži u krevetu. Zato, sve vreme je snimanje emisije pratio preko Skajpa, a svojim saradnicima davao instrukcije šta i kako treba da rade.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>