Region

Svet

Ceca Ražnatović: Bali-beg je super frajer, nadam se da ću i njega upoznati!

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da rado gleda turske serije, a jedna od najomiljenijih joj je "Sulejman Veličanstveni". Slavna pevačica, koju je turski glumac Halit Ergenč lično želeo da upozna, otkriva nam ko je njen omiljeni lik u ovoj hit seriji.

Ceca Ražnatović: Bali-beg je super frajer, nadam se da ću i njega upoznati!



Sulejman veličanstveno dočekan u Beogradu! (Foto+Video)
"Veliki sam fan "Sulejmana Veličanstvenog"", kaže Ceca Ražnatović. "Halit Ergenč je odlično doneo ulogu sultana, ali je sjajna i glumica koja igra njegovu lepšu polovinu. Iskreno, seriju sam najviše gledala zbog Hurem, jer je dominantna žena, ali i zbog Bali-bega. Sve ostalo je istorija! Bali-beg je super frajer i zato ga obožavam. Nadam se da će sledeći put i on doći u Beograd i da ću ga upoznati."

Na pitanje da li ima želju da i sama stane pred kamere kao glumica, Ražnatovićeva kaže: "Za sada nemam takve ambicije. Oprobala sam se u tome kao devojčurak i videla kakvo je to iskustvo".

Ceca Ražnatović i Viki Miljković oduševljene što Sila stiže na male ekrane! (Foto)
Za doček Nove godine Ceca neće raditi, a poslednji koncert u ovoj godini održaće 27. decembra u Subotici. Pevačica naglašava da se izuzetno raduje predstojećem nastupu, jer u ovom gradu nije pevala sigurno 20 godina. Što se želja u Novoj godini tiče, kaže da se tu ništa nije promenilo i da je prioritet isti.

"Svojoj porodici, ali i celoj naciji želim sve najbolje, mnogo zdravlja, uspeha i sreće. Svake godine želje su iste, ali su i najlepše."

Posle novogodišnjih praznika Ceca Ražnatović planira da snimi još nekoliko spotova, a ukoliko joj obaveze to dozvole, otići će i na kraći odmor.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>