Region

Svet

Rada Manojlović održava vitku liniju tegovima i bokserskim rukavicama (Foto)

Rada Manojlović može se pohvaliti idealnom figurom i savršenom linijom, a za to je sem genetike zaslužna i njena volja kao i disciplina s obzirom da pevačica često trenira, između ostalog i iz zdravstvenih razloga.

Rada Manojlović održava vitku liniju tegovima i bokserskim rukavicama (Foto)



"Zbog visokih štikli i stajanja na nastupima, počela sam da osećam bol u leđima. Doktor me posavetovao da na vreme počnem da radim vežbe, pre svega za kičmu, kako kasnije ne bih imala većih problema", rekla je Rada Manojlović za "Blic".



Lepa pevačica ne krije da u početku nije bila disciplinovana te da je često preskakala treninge, ali da je uz pomoć ličnog trenera Marka postala ažurnija. "Marko je uporan i ima puno iskustva sa takvima kao što sam ja", kroz smeh nam je ispričala Rada, što je i sam Marko potvrdio.

Vežbe koje pevačica upražnjava, koncipirane su tako da jača lumbalni deo kičme, ali i da zateže telo. To podrazumeva i vežbe opterećenja, te tako razvija i ruke. "Vežbe sa tegićima možda izgledaju naivno, ali verujte da nisu. Svaki ima pet kilograma. Kada u rukama imate 10 kilograma, ne možete mnogo da izdržite. Treniram tri puta nedeljno po sat vremena i osećam se odlično. Desi se da zbog posla izostanem, ali nadoknadim propušteno", rekla je Rada.



Pevačica u Sportskoj akademiji "Kočović" sa posebnom strašću tuče po vreći za boks. "Dok udaram u nju, zamišljam nekog drugog i izbacujem svu negativnu energiju iz sebe", šali se Rada.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>