Ostalo

Sme�no

Dirljiva priča o ljubavi: Pogledajte kako su se otac i ćerka oprostili od supruge, odnosno majke (Foto)

Ben Nuneri je našao jedinstveni način da se zajedno sa svojom ćerkicom oprosti od svoje supruge, a njene majke, koja je prerano preminula, ali nije znao da će njegove fotografije obići ceo svet.

Dirljiva priča o ljubavi: Pogledajte kako su se otac i ćerka oprostili od supruge, odnosno majke (Foto)



Ove fotografije napravljene su u čast Ali koja je 2011. godine preminula od raka, samo dve godine nakon što su ona i njen suprug kupili novu kuću i venčali se. Ali i Ben Nuneri napravili su svadbene fotografije, a on je rešio da ih na neki način poveže sa fotografijama svoje ćerke.

Naime, Ben (34) se sa ćerkicom uselio u kuću koja je trebalo da bude dom tročlane porodice, ali ih je Ali prebrzo napustila. Ipak, kako bi se pomirili sa time da je Ali otišla, Olivija i Ben su pozirali pred profesionalnim fotografom i uradili nekoliko fotografija koje neodoljivo podsećaju na one koje su Ali i Ben napravili na dan njihovog venčanja.

Ova izuzetno dirljiva priča, sa jedne strane je tužna, ali Ben naglašava da je bol i tugu odavno prošao. On kaže da je ovo sada priča o ljubavi i da je to no što želi da prikaže fotografijama.



Autor: M.P.
Foto: Melanie Pace

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>