Region

Svet

Suzana Jovanović: Saša trpi jake bolove i ne može da diše punim plućima, čeka ga dug oporavak!

Dok Saša Popović leži u krevetu i ne sme da se pomera, njegova supruga Suzana Jovanović došla je na snimanje novogodišnjeg programa, gde su je sve vreme pitali kako je direktor "Grand produkcije".

Suzana Jovanović: Saša trpi jake bolove i ne može da diše punim plućima, čeka ga dug oporavak!



Saša Popović pao i polomio rebra!
Suzana je za "Alo" ispričala kako je izgledalo kada je pao. Pored toga, Jovanovićeva brine o njemu i otkriva da Saša Popović zbog preloma sedmog rebra ne može da diše punim plućima.

"On nikako ne podnosi to što je pao i što nije na snimanju novogodišnjeg programa. Trpi jake bolove posle preloma sedmog rebra. Leži kod kuće, prima injekcije ujutru i uveče, ne može da diše punim plućima, tako da svi molimo boga da se što pre oporavi.

Saša Popović u gipsu: Najteže mi je to što ne smem da radim!
Lekari su mu rekli da strogo miruje, a on je imobilisan flasterima i pojasom, nema gipsa. Oporavak traje dugo, rekli su nam da se pripremimo na dva meseca. To je bilo u nedelju ujutru, oko 8.30. Sale je pošao na fitnes, na bazen i u saunu. Ja sam ostala u kući, skuvala sebi čaj i uključila televizor da gledam jutarnji program i odjednom sam čula tup udarac.

Nisam mogla da verujem šta to čujem, jauk, ali ne onako jako, već sa pola snage. Izašla sam i kada sam htela da ga podignem i ja sam se okliznula, zamalo zajedno da padnemo", rekla je Jovanovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>