Ostalo

Sme�no

Apple predstavio novu, božićnu reklamu za iPhone 5s (Video)

Kompanija Apple predstavila je svoju novu televizijsku reklamu, a s obzirom da smo zagazili u drugu polovinu decembra, reklama je razumljivo u prazničnom, prednovogodišnjem raspoloženju.

Apple predstavio novu, božićnu reklamu za iPhone 5s (Video)



Nova reklama kompanije Apple urađena je u duhu božićnih praznika i fokusirana na novi iPhone 5s sa AirPlay karakteristikom. Video snimak prikazuje tinejdžera koji svojim mobilnim telefonom snima svoju porodicu u onim uobičajenim prazničnim aktivnostima, kao što su ukrašavanje jelke, igranje na snegu, ili darivanje poklona, a onda im načinjene snimke pušta preko TV prijemnika.



A evo kako u integralu izgleda i mini-film koji je tinejžer snimio kamerom svog iPhone 5s, i pustio svojoj porodici u reklami, i koji nas bez dvojbe uverava u besprekoran kvalitet ovog mobilnog telefona.



Inače, reklama je rađena u duhu onoga što Apple protežira u poslednje vreme. Nema specijalnih efekata, niti glasovnog "pokrivanja". Sve što čujete jeste ona klasična božićna pesmica, kao i audio iz porodičnog video snimka. Kako mnogi vide, potpuno u duhu one stare, tradicionalne Amerike, kojoj su božićni praznici pre svega porodični praznici.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>