Region

Svet

Nina Badrić i Sandra Meljničenko u noćnom provodu Moskve! (Foto)

Hrvatska pevačica Nina Badrić otputovala je u Moskvu, te tamo posetila svoju dugogodišnju drugaricu, bivšu članicu grupe Models, a sada milijarderku, Sandru Meljničenko.

Nina Badrić i Sandra Meljničenko u noćnom provodu Moskve! (Foto)



Nina Badrić otputovala je u hladnu Moskvu, te na Instagramu uz par fotografija dala kratak uvid u to kako se provode milijarderi. Naime, Badrićeva je bila u poseti svojoj drugarici Sandri Meljničenko, te su njih dve uživale u noćnom provodu glavnog grada Rusije.

Bivšu modelsicu Sandru Meljničenko čuva sto telohranitelja
Tako, kako nalaže pravilo ponašanja među "višom klasom", supruga milijardera Andreja Meljničenka i hrvatska pevačica uživale su u ruskom baletu "Labudovo jezero", a potom nastavile dalje u svojim glamuroznim haljinama.



Sandra Meljničenko od muža dobila ferari od milion evra! (Foto)
Nina je sa Sandrom stigla i da ispozira sa tradicionalnom ruskom šubarom na glavi, ali i da na Instagramu podeli svoje oduševljenje kako Moskvom tako i svojom domaćicom Sandrom.

Takođe, pevačica je stigla i da se poslovno angažuje, te je nastupila sa ruskom folklornom grupom Kozjaci. Inače, kako pišu hrvatski mediji, Badrićeva je u posetu Sandri otputovala sa svojim novim momkom, čiji identitet još uvek drži u tajnosti. A s obzirom da se ranije pisalo da prebogati Meljničenkovi zahtevaju od svakog svog gosta da, pre no što im uđe u vilu, potpiše ugovor kojim se obavezuje da nikome i nikada neće otkriti lokaciju njihovog luksuznog doma, pitamo se da li je i Nina morala da stavi svoj potpis na parče papira, ili je, kao Sandrina drugarica, već osvojila poverenje ruskog tajkuna.



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>