Region

Svet

Bojanu Rajić policija uhvatila na delu: Godinama vozi bez vozačke dozvole!

Bojana Rajić, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, upisala se na listu bahatih vozača, jer manekenka svojim, i to neregistrovanim četvorotočkašem, Beogradom krstari bez vozačke dozvole.

Bojanu Rajić policija uhvatila na delu: Godinama vozi bez vozačke dozvole!



Kada je policijska patrola sinoć oko 20.30 časova zaustavila Bojanu Rajić, bivšu suprugu golmana Vladimira Stojkovića, kontrolom je utvrđeno da ona nikada nije polagala vozački ispit, da naravno nema ni vozačku dozvolu, kao i da je vozila neregistrovan "mercedes"!

Bojana Rajić ima bogatog udvarača: Dobila auto vredan 25.000 evra!
Bojanu je policija zaustavila u Čuburskoj ulici na Vračaru dok je vozila "mercedes" A klase, sa niškim tablicama. Prema saznanjima "Telegrafa", nakon što su policajci utvrdili da ona nema vozačku dozvolu kao i da je polovnom automobilu koji je, kako se priča, nekadašnja manekenka nedavno pazarila u Nišu, istekla registracija, sa vozila su skinute tablice i protiv nje su podnete prekršajne prijave.

Osim što se postavlja pitanje kako je moguće da je Rajićeva godinama vozila bez položenog vozačkog ispita, zabrinjavajuće je što Bojana, prema nezvaničnim informacijama, u ovom automobilu vozi i dvogodišnjeg sina Lava.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>