Region

Svet

Seksepilna Milica Pavlović izazovnim fotografijama najavljuje novi spot! (Foto)

Atraktivna Milica Pavlović ekranizuje svoju novu pesmu "Alibi", a sudeći po fotografijama kojima najavljuje novi spot, biće to još jedan "vruć" materijal zanosne pevačice.

Seksepilna Milica Pavlović izazovnim fotografijama najavljuje novi spot! (Foto)



Milica Pavlović, koja svakako spada među najatraktivnije ličnosti domaće scene, snimila je spot za najnoviju numeru "Alibi", a u kojem će, sudeći po fotografijama, ponovo pokazati sav svoj seksepil.

Milica Pavlović na meti SMS manijaka!
Takođe, Milica sprema još jedno iznenađenje. U ekranizaciji nove numere učestvovaće i jedan muškarac poznat javnosti, čiji se identitet za sada drži u tajnosti. Ko je tajanstveni Milicin partner u spotu, znaće se tek po emitovanju spota.



U spotu će se pojaviti i glumica Dragana Mićalović, inače sestra poznatije Slobode Mićalović, a da to neće biti nimalo naivan projekat, pokazuje i to što je u njega uloženo oko 20.000 evra, a snimaće se na različitim lokacijama u Beogradu.

"Volim svoj posao i svakom pesmom se trudim da budem bolja. Ipak, zadnji sud ostavljam narodu, jer su oni najbolje sudije", rekla je Milica za "Telegraf".

Saša Popović u gipsu: Najteže mi je to što ne smem da radim!
Inače, tekst za pesmu "Alibi" napisao je Vukašin Bilanović, a muziku i aranžman "Atelje Trag". Premijera spota očekuje se naredne nedelje, u emisiji "Narod pita", naravno pod uslovom da emisija uopšte i bude emitovana, s obzirom da se voditelj i glavni čovek Grand produkcije Saša Popović povredio, te je sa polomljenim rebrima osuđen na ležanje i kućno lečenje.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Dragan Stevanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>