Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić - Slobo, draža ti je nagrada od životinja! Poljuljano prijateljstvo?! (Video)

Čak ni najbolji prijatelji na Farmi, Marko Vukotić i Sloba Đurković, ne mogu da izbegnu međusobne čarke, te je tako mladi pevač zamerio manekenu na pošalici na njegov račun.

Farma 5: Marko Vukotić - Slobo, draža ti je nagrada od životinja! Poljuljano prijateljstvo?! (Video)



Sloba Đurković, koji je inače poznat kao najveći radnik na imanju, dobio je ove nedelje za njega najteži zadatak, a to je da se ne prihvata ama baš nikakvog posla! Budući da Sloba koji ne radi jeste sasvim neuobičajena situacija, svi su odmah posumnjali da je on na tajnom zadatku.

Na konto toga našalio se i Marko Vukotić, a što je Slobi jako zasmetalo, pa su se i sporečkali. Naime, crnogorski maneken "prozvao" ga je rečima kako se Sloba stalno poziva na rad i odgovornost, a sad ostavlja životinje po strani. "Draža ti je nagrada od životinja", rekao mu je Marko, na šta se pevač uvredio.

Kasnije je maneken došao kod Slobe kako bi mu se izvinio, te ga ubeđivao da je sve to bila samo šala. "To je bila šala, ja te malo pecnem, ti se primiš, i napravimo zajebaciju! Ne mogu da verujem da si ti to ozbiljno shvatio", govorio je Marko, a Sloba mu je uzvratio rečima da ga nije toliko pogodilo to što je rekao, već kakvim tonom i sa kakvim izrazom lica. "U tom momentu, ti nisi bio Marko koji se šalio", rekao je mladi pevač.

Naposletku, njih dvojica su konstatovali da nije trebalo da planu pred ostalim farmerima, jer se oni sad "naslađuju" njihovom raspravom.

Inače, među farmerima već postoji uvreženo mišljenje da je Marko ljubomoran na Slobu, jer se pevač sve više nameće kao pobednik Farme, iako je do sada i Vukotić važio za jednog od najvećih favorita.

To je sinoć podgrejala i Romana Panić, koja je na pitanje u Igri istine koga vidi kao pobednika rijalitija, navela Slobu, potom Jelenu Golubović, a možda i Katarinu Grujić, Zoricu, ili pak Ekrema, dok Marka nije ni pomenula, što po izrazu njegovog lica on i nije baš očekivao od svoje dobre drugarice.

A u razgovoru sa Slobom, Marko je kazao da ga nije briga za pobedu. "Ja mogu i sutra da ispadnem i boli me uvo... ja sam svoj rijaliti obavio... sve što sam radio i govorio, činio sam to od srca. Tako je bilo i Sa Marijanom! Ja sam nju svojom iskrenošću digao ovde, iako sam sam zbog toga pao, ali baš me briga", tvrdio je Vukotić.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>