Svet

Region

Delegacija Bosne i Hercegovine stigla na Turkvizyon 2013! (Foto)

Delegacija Bosne i Hercegovine za "Turkvizyon 2013" sinoć je u kasnim večernjim satima stigla u turski glavni grad kulture 2013. godine Eskišehir gdje će se održavati ova manifestacija.

Delegacija Bosne i Hercegovine stigla na Turkvizyon 2013! (Foto)



Eurosong 2014: BiH ne učestvuje, potvrdila da ide na Turkoviziju!
Po samom dolasku predstavnici BiH, bend Emir & Frozen Camels (EFC) i njihov "featuring gost" na pesmi Mirza Šoljanin, uz srdačnu dobrodošlicu domaćina i drugih predstavnika, prisustvovali su svečanoj večeri upoznavanja nakon čega su do sitnih jutarnjih sati bili na prvoj probi za nastup.



Prema najnovijim informacijama, jedina polufinalna noć kada će i predstavnici BiH izvesti pjesmu "Ters Bosanka" biće održana sutra, 19. decembra, a gledaoci u Bosni i Hercegovini će svoje predstavnike moći gledati i bodriti putem TV kanala "Hayat Folk". Finalna noć će biti održana 21. decembra gde se očekuje plasiranje i BiH.



S bendom na bini će se pojaviti i glumica iz spota, najljepša žena na svetu izabrana od strane "Beautiful-women-pedia", Aida Đapo alias Idda van Munster koja će ovaj put i uživo u svom pin-up stilu odigrati lik "Ters Bosanke".



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>